Lihtne šokolaadikomm

Chocolate fudge

(umbes 30 tk)

* 2,5 dl kakaopulbrit

* 2,5 dl ekstra virgin kookosõli / võid

* 1,25 dl mett

* näpuotsatäis soola

  1. Sulata väga madalal temperatuuril kookosõli/või ja mesi.
  2. Sega hoolikalt juurde kakaopulber ja lisa sool.
  3. Vala segu ettevaatlikult küpsetuspaberiga vooderdatud väikesesse ahjupanni.
  4. Pane kommimaterjal 1-2 tunniks sügavkülma.
  5. Võta sügavkülmast välja, eemalda ettevaatlikult küpsetuspaber ja lõika suupärasteks tükkideks.

Võib valmistada ka väiksemas koguses. Kõige paremini säilib külmkapis, samuti võimalik säilitada sügavkülmas.

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s