Kodune nutella

image

– 2 tassi sarapuupähkleid
– 20 g kakaod
– 250 ml taimset piima, nt riisi- või mandli-
– pool tassi vahtra- või agaavisiirupit

Soojenda ahi 180ºC. Rösti pähkleid ahjus 10-15 minutit. Jahuta pähklid ja blenderda kuni need on peened, aga mõnusalt teralised. Lisa ülejäänud ja blenderda, kuni Sulle sobiva tekstuuriga nutella on valmis.

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s