Mustikasalat

image

100g beebispinatit
– 100g rucolat
– 150g mustikaid
– 150g kurki
– peotäis hakitud rohelist sibulat
– 75 g feta juustu
– värsket jahvatatud pipart
– kastmeks palsamiäädika vinegretti (1 osa palsamiveiniäädikat, 3 osa oliiviõli, natuke soola ja suhkrut)

Sega kausis beebispinat ja rucola. Lisa mustikad, hakitud kurk ja roheline sibul ja sega. Kõige peale tükelda feta ning vala üle palsamivinegretiga. Soovi korral võib panna ka nt kanalõike.

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s