Mee-tšilline panniliha

image

1 spl rafineeritud kookosõli (või niipalju, et pann oleks kaetud)
– 4 sea seljafilee tükki
– paras kogus jahvatatud musta pipart
– 1 spl mett
– 1 spl head vürtsikat tšillikastet (nt Sriracha)

Kuumuta ahi 175 kraadini. Lisa kookosõli ahjukuumakindlale pannile. Maitsesta liha ainult pipraga. Pruunista liha esialgu 3-5 minutit mõlemalt poolt pannil. Lihapool on valmis, kui seda on lihtne raskusteta pannil keerata. Kui see veel nakkub panni külge, ära veel keera. Lisa mesi ja tšillikaste ning järelküpseta lihatükke 15 minutit ahjus. Serveeri kohe. Enne kasta tükke pannile valgunud mahlaga.

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s