Soe kartulisalat balsamico-kastmega

image

2-3 peekoniriba
– 1 spl oliiviõli
– 500g väikseid (saadavusel värskeid) kartuleid, mis viilutada ratasteks
– 2 mugulaga rohelist sibulat (hakkida)
– 1/2 punast paprikat (hakkida)
– 1 peotäis spinatit (hakkida)
– soola ja värskelt jahvatatud pipart

KASTE
– 1 spl oliiviõli
– 1 spl palsamiäädikat
– 1 spl sinepit (pigem maheda)
– 1 spl magustajat, nt mesi, agaavi- või vahtrasiirup
– 1 tl soola
– 1/4 tl kuivatatud basiilikut

Prae peekon ja jäta köögipaberile nõrguma. Teisele pannile pane peekoni praadimise ajal oliiviõli keskmisel kuumusel soojenema. Lisa pannile toored kartulirattad ja prae need kuldseks (u 20 minutit). Lisa pannile hakitud roheline sibul, paprika ja spinat. Lõpuks lisa varem valmispraetud peekon. Keera kuumus maha ja valmista kaste. Kastme jaoks sega kokku väikses kausis kastmematerjal ning sega kokku valmispraetud salatiga. Maitsesta lõpus roog soola ja pipraga.

MÄRKUS

Roa võib valmis praadida ka ühe panni peal, kasutades oliiviõli asemel peekonist nõrgunud rasva.

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s