Kakao-brownie

image

¼ tassi sulatatud gheed (selitatud võid) või võid
– ¼ tassi külmpressitud sulatatud kookosõli
– ½ tassi vedelat mett
– 1 spl vaniljet
– 3 muna
– 1 tass mandlijahu
– ½ tassi kakaopulbrit
– ¼ tl küpsetuspulbrit
– ¼ tl meresoola
– peotäis või kaks tumeda šokolaadi nööpe
– garneeringuks meresoola (soovi korral)

Soojenda ahi 175 kraadini. Sega köögikombainis või kausis kokku “märjad” koostisosad. Siis lisa kuiv kraam, välja arvatud šokolaadinööbid. Sega hoolikalt kõik ühtlaseks. Nüüd lisa pool nööpidest. Vala taigen võitatud vormi. Poole küpsetusaja järel raputa vormi ülejäänud šokolaadinööbid. Küpseta kokku 30 minutit või kui hambatikuga keskel katsudes jääb tikk puhtaks. Küpsetusaeg võib ahjuti erineda. Ahjust välja võttes puista koogile meresoola, et tasakaalustada magusust. Lase 15-20 minutit jahtuda ja lõika meelepärase suurusega tükkideks. Serveeri!

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s