Kakao-brownie

image

¼ tassi sulatatud gheed (selitatud võid) või võid
– ¼ tassi külmpressitud sulatatud kookosõli
– ½ tassi vedelat mett
– 1 spl vaniljet
– 3 muna
– 1 tass mandlijahu
– ½ tassi kakaopulbrit
– ¼ tl küpsetuspulbrit
– ¼ tl meresoola
– peotäis või kaks tumeda šokolaadi nööpe
– garneeringuks meresoola (soovi korral)

Soojenda ahi 175 kraadini. Sega köögikombainis või kausis kokku “märjad” koostisosad. Siis lisa kuiv kraam, välja arvatud šokolaadinööbid. Sega hoolikalt kõik ühtlaseks. Nüüd lisa pool nööpidest. Vala taigen võitatud vormi. Poole küpsetusaja järel raputa vormi ülejäänud šokolaadinööbid. Küpseta kokku 30 minutit või kui hambatikuga keskel katsudes jääb tikk puhtaks. Küpsetusaeg võib ahjuti erineda. Ahjust välja võttes puista koogile meresoola, et tasakaalustada magusust. Lase 15-20 minutit jahtuda ja lõika meelepärase suurusega tükkideks. Serveeri!

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s