Juustused lillkapsapulgad

image

4 tassi lillkapsa”riisi” (u 1 lillkapsapea) – 4 muna
– 2 tassi mozzarella juustu
– 3 tl oreganot
– 4 küüslauguküünt (hakitud)
– soola ja pipart
– katteks 1 kuni 2 tassi mozzarellat

Soojenda ahi 220 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Purusta lillkapsaõisikud köögikombainis riisiks. Pane riis 10 minutiks kaanega nõus mikrolaineahju pehmenema. Sega pehmenenud lillkapsale hulka ülejäänud koostisosad, välja arvatud katteks mõeldud mozzarella. Jaga valmissegu kaheks ristkülikuks ja mätsi ahjuplaatidele/plaadile (võid katsetada ka teisi kujundeid). Küpseta 25 minutit, kuni see/need on ilusad kuldsed. Viimaks kata küpsetis mozzarellaga ja jäta veel 5 minutiks ahju, kuniks juust on sulanud. Viiluta ja serveeri.

MÄRKUS

Sobib hästi ka gluteenivabaks pitsapõhjaks.

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s