Juustused lillkapsapulgad

image

4 tassi lillkapsa”riisi” (u 1 lillkapsapea) – 4 muna
– 2 tassi mozzarella juustu
– 3 tl oreganot
– 4 küüslauguküünt (hakitud)
– soola ja pipart
– katteks 1 kuni 2 tassi mozzarellat

Soojenda ahi 220 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Purusta lillkapsaõisikud köögikombainis riisiks. Pane riis 10 minutiks kaanega nõus mikrolaineahju pehmenema. Sega pehmenenud lillkapsale hulka ülejäänud koostisosad, välja arvatud katteks mõeldud mozzarella. Jaga valmissegu kaheks ristkülikuks ja mätsi ahjuplaatidele/plaadile (võid katsetada ka teisi kujundeid). Küpseta 25 minutit, kuni see/need on ilusad kuldsed. Viimaks kata küpsetis mozzarellaga ja jäta veel 5 minutiks ahju, kuniks juust on sulanud. Viiluta ja serveeri.

MÄRKUS

Sobib hästi ka gluteenivabaks pitsapõhjaks.

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s