Bataadi-guacamole ampsud

bataadi-guacamole

  • 3 keskmise suurusega bataati
  • extra virgin oliiviõli
  • soola ja pipart
  • 2 avokaadot
  • poole laimi mahl
  • 1 hakitud küüslauguküüs
  • pool hakitud jalopenot
  • 4 spl hakitud koriandrit
  • 3 viilu küpsetatud peekonit 
  1. Pese bataadid puhtaks, aga ära koori. Pane bataadid suurde potti ja kata veega. Keeda 20 minutit, kuni need on pehmed
  2. Eelkuumuta ahi 230’C kraadini.
  3. Võta bataadid veest välja ja viiluta jämedateks ratasteks (u 1-1,5 cm) ja aseta õliga määritud küpsetuspaberile.
  4. Kahvlit kasutades purusta õrnalt rattad pealt poolt.
  5. Piserda bataadirattaid oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga.
  6. Aseta bataadid 20-22 minutiks ahju, kuni rattaservad on krõbedad ja muutuvad kuldpruuniks.
  7. Guacamole jaoks sega purustatud avokaadod, laimimahl, eelnevalt hakitud küüslauguküüs ja jalopeno ning koriandrilehed kausis ühtlaseks seguks.
  8. Haki küpsetatud peekon väikesteks tükkideks.
  9. Võta bataadirattad ahjust, kata lusikatäie guacamolega ning peekonitükkidega.
  10. Serveeri soojalt.

Allikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s